Search
Close this search box.
میکروپیگمنتیشن

میکروپیگمنتیشن چیست و چه کاربردهایی دارد؟

یکی از روش‌های رایج برای آرایش نیمه دائمی یا دائمی، میکروپیگمنتیشن می‌باشد. امروزه میکروپیگمنتیشن بیشتر در میان زنان رایج است. هرچند که کاربردهای خوبی برای آقایان نیز وجود دارد. از این روش جهت درست کردن فرمی زیبا برای اجزای صورت استفاده می‌شود. این یک روش جدید جهت فرم دهی بی نظیر و بی نقص ابروها و سایر اعضای صورت با کمک روش هایی شبیه به تاتو می باشد. میکروپیگمنتیشن برای کل اعضای صورت انجام میشود و مختص ابرو نیست. با استفاده از میکروپیگمنتیشن، خط رویش مو، چشم‌ها، لب‌ها، ابروها و.. را فرم دهی می‌کنند. از آن در درمان کم مویی نیز استفاده می‌شود. از بین بردن لکه های سفید روی پوست نیز از دیگر کاربردهای بسیار خوب میکروپیگمنتیشن است.
این روش درمانی می‌تواند تا چند سال ماندگار باشد. اگر در چهره‌ی شما ایرادی وجود داشته باشد، که اعتماد به نفس شما را پایین آورده و نمی‌توانید در جمع حضور داشته باشید، می‌توانید از این روش درمانی استفاده کنید و شادابی و زیبایی را به خود برگردانید. افرادی که تحت پرتو درمانی یا شیمی درمانی هستند و دچار ریزش ابرو و مو شده‌اند، می توانند از میکروپیگمنتیشن استفاده کنند و از نتیجه آن، لذت ببرند.

میکروپیگمنتیشن کف سر چیست؟

میکروپیگمنتیشن، یک روش جدید و پیشرفته پزشکی است که برای ایجاد ظاهری بهتر استفاده می‌شود. میکروپیگمنتیشن یعنی اضافه کردن پیگمنت (رنگدانه) در حد فاصل لایه‌ی زیرین پوست و لایه‌ی بیرونی. در این روش در واقع رنگ های معدنی ضد حساسیت را، به وسیله سوزن‌های باریک و کوچک وارد دومین لایه پوست می‌کنند. به شیوه ای کاملا طبیعی، موجب ایجاد چهره ای زیبا می شوند. افرادی که این کار را انجام می دهند، باید آموزش دیده باشند و بتوانند روش های پیشگیری از عفونت را کاملا رعایت کنند.

میکروپیگمنتیشن درد دارد؟ چقدر طول می کشد؟

میکروپیگمنتیشن معمولا حدود نیم ساعت طول می کشد و همان روز می توانید به خانه برگردید. معمولا برای انجام این روش درمانی، از اسپری یا کرم‌های بی‌حسی استفاده می‌کنند و درد چندانی را احساس نمی‌کنید. درد آن بستگی به این دارد که کدام بخش صورت را فرم‌دهی می‌کنید و در کل درد زیادی ندارد. بعضی‌ها فکر می‌کنند که میکروپیگمنتیشن همان تاتو است، در حالی که با هم تفاوت دارند. در این روش پیگمنت‌هایی به کار برده می شود که متفاوت از جوهر تاتو می باشند. همچنین تاتو نسبت به میکروپیگمنتیشن تهاجمی‌تر است. البته که راههایی برای از بین بردن تاتو وجود دارد.

عوارض بعد از میکروپیگمنتیشن چیست؟

افرادی که میکروپیگمنتیشن انجام می‌دهند، بعد از آن ممکن است دچار التهاب و ورم در آن ناحیه بشوند. شما بعد از انجام آن، می‌توانید از کیسه‌های یخ، جهت کاهش ورم استفاده کنید. بعضی پمادها نیز وجود دارند، که برای کاهش التهاب استفاده می شوند. اگر فرم دهی نزدیک چشم انجام شود، بعد از آن، دچار اشک ریزش می‌شوید و این علامت در اکثر افراد دیده می شود. بهتر است بعد از آن رانندگی نکنید و یک نفر همراهتان باشد. بعد از انجام آن، باید از قرار گرفتن در معرض خورشید، خودداری کنید.

آیا میکروپیگمنتیشن رنگ طبیعی ایجاد می‌کند؟

بعد از انجام میکروپیگمنتیشن، باید محل های آسیب دیده را با مواد ضدعفونی تمیز کنید و با تجویز پزشک، قرص‌های آنتی بیوتیک جهت پیشگیری از عفونت، مصرف کنید. رنگ هایی که بلافاصله بعد از میکروپیگمنتیشن می بینید، تیره تر و پر رنگ تر از آنچه که می‌خواستید، هستند. بعد از گذشت چند هفته ای، این رنگ‌ها کمرنگ می شوند و به رنگ مدنظر خودتان تبدیل می شود. اگر بعد از آن دچار ورم شدید، تب، خارش شدید و راش پوستی شدید، حتما به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید.

میکروپیگمنتیشن برای چه کسانی مناسب است؟

میکروپیگمنتیشن برای زنان و مردانی که می خواهند در خط رویش مو، لب و ابرو تغییر ایجاد کنند، مناسب می باشد. این روش مخصوص افرادی می‌باشد که به مواد آرایشی حساسیت دارند و نمی‌توانند از آنها استفاده کنند. همچنین برای افرادی که محدودیت‌های فیزیکی دارند، بسیار مناسب می باشد. افرادی که چشم های حساس دارند و یا از عینک استفاده می‌کنند، می توانند از آن استفاده کنند. میکروپیگمنتیشن، این افراد را از مواد آرایشی بی نیاز می کند.

آیا میکروپیگمنتیشن هدف درمانی هم دارد؟

گاهی اوقات علاوه بر اهداف زیبایی، جهت درمان از آن استفاده می‌کنند که به آن درما پیگمنتیشن می‌گویند. از درما پیگمنتیشن جهت از بین بردن جای جوش، جای زخم، بازیابی هاله پستان، اصلاح عیوب لب و جراحی های بازسازی پستان استفاده می شود. افرادی که پر مشغله هستند و هر روز توانایی آرایش ندارند، می‌توانند از آن استفاده کنند. همچنین افرادی که در صورتشان، دارای عدم تقارن هستند، می توانند از آن استفاده کنند. برای افرادی که پوست بسیار چرب دارند و زود آرایش آنها خراب می شود، مناسب می‌باشد.

خانم هایی که کاندید خوبی برای کاشت مو نیستند باید چه کنند؟

میکروپیگمنتیشن کف سر یا SMP یکی از روش هایی است که کاربردهای زیادی دارد. یکی از پرکاربردترین آنها در خانمهایی است که کاندید خوبی برای کاشت مو نیستند ولی از کم مویی رنج می برند و پوست کف سر آنها پیداست. در واقع با این روش در کف سر کنتراست و اختلاف رنگ مو و کف سر را کم می کنیم و با این روش این ایلوژن را ایجاد می کنیم که موها پرتراکم است. حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد موها پرتراکم تر دیده می شود. به خصوص در کسانی که این اختلاف رنگ زیاد است. اما این روش باید با روش صحیح انجام بشود. توضیحات تکمیلی این روش را از زبان دکتر کامران جزایری متخصص پوستت ببینید و بشنوید.

اگر مایل به انجام کاشت مو نیستید، حتما ویدئوی توضیحات دکتر متخصص پوست و مو را ببینید.

چرا به میکروپیگمنتیشن آرایش نیمه دائمی گفته می شود؟

جهت اینکه نتایج دلخواه خود را پیدا کنید، ممکن است به چند جلسه نیاز داشته باشید. رنگ آن به مرور زمان کمرنگ تر می شود، پس جهت حفظ رنگ آن، به دوره های ترمیمی نیاز دارید. میکروپیگمنتیشن بدون دوره‌های ترمیمی، آرایش نیمه دائمی محسوب می‌شود. این رنگ‌ها هیچوقت برای همیشه از بین نمی‌روند و فقط کمرنگ می‌شوند. تنها راه از بین بردن آنها، استفاده از لیزر است. معمولا جلسه دوم، جهت ترمیم یا اصلاح رنگ می‌باشد.

۵ نکته مراقبتی مهم بعد از انجام میکروپیگمنتیشن که حتما باید رعایت کنید

مراقبت‌های لازم بعد از میکروپیگمنتیشن چیست؟

بعضی از مراقبت ها و نکات وجود دارد که حتما بعد از آن، جهت پیشگیری از عوارض باید رعایت کنید.

  • اگر میکروپیگمنتیشن در اطراف چشم می باشد، از استفاده از لنز های تماسی به مدت یک هفته خودداری کنید.
  • بعد از میکروپیگمنتیشن، لایه هایی از پوست کنده و جدا می‌شوند. این لایه‌ها را جدا نکنید.
  • همچنین تا یک ماه بعد از آن، به استخر نروید و از شنا کردن پرهیز کنید.
  • تا یک هفته بعد از آن، از استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی پرهیز کنید.
  • همچنین می توانید تا یک هفته از ژل پترولیوم یا وازلین، جهت محافظت از نواحی آسیب دیده در برابر عوامل بیرونی استفاده کنید.

انجام میکروپیگمنتیشن برای چه کسانی ممنوع است؟

پزشکان متخصص پوست و مو توصیه می‌کنند که مادران شیرده و مادران باردار، تا زمان اتمام این دوره‌ها از انجام میکروپیگمنتیشن پرهیز کنند.

همچنین افرادی که انسولین تزریق می‌کنند و افرادی که به بیماری های قلبی مبتلا هستند، باید تا حد امکان از انجام آن پرهیز کنند.

افرادی که مستعد ایجاد گوشت اضافه یا کلوئید در اثر زخم می باشند، باید از انجام آن خودداری کنند. اگر وضعیت فعلی سلامتی شما نرمال نمی باشد، جهت انجام آن، از پزشکان مشاوره بگیرید. هیچ وقت اسرار به انجام یک روش درمانی به خصوص نداشته باشید. همواره برای رفع بیماری های پوستی، لک های پوستی، شادابی و جوانی پوست روش های بسیار متنوعی وجود دارد که براساس تیپ‌های مختلف پوستی، شرایط بیمار و بر اساس احتمال موفقیت بیشتر این روشها بر اساس تجربه پزشکی برای هر فرد انتخاب می‌شود.

از بین بردن لکه روی پوست با میکروپیگمنتیشن

اگر قسمتی از پوست سر یا پوست صورت دچار اسکاری شده باشد که مثل یک لکه سفید در قسمتهایی از پوست نمایان باشد، برای همرنگ کردن سطح پوست و از بین بردن لکه‌های سفید می‌توان از میکروپیگمنتیشن استفاده کرد. به عنوان مثال در نمونه جراحی زیر فردی را مشاهده می‌کنید که در اثر برداشتن چربی پلک لکه سفیدی در ناحیه پلک بیمار ایجاد شده است که با انجام میکروپیگمنتیشن می‌توان این اسکار را از بین برد.

سخن پایانی

میکروپیگمنتیشن روشی کاربردی در پزشکی است که از آن برای رفع بسیاری از ایرادات زیبایی و همچنین به جهت درمان استفاده می شود. بسیاری از مشکلاتی که در پوست و موی افراد ایجاد می شود با این روش اصلاح می شود. آنچه که بسیار مهم است این است که تشخیص استفاده از روش های مختلف زیبایی و جوان کردن پوست و درمان آن بسته به نظر پزشک متخصص دارد. همواره سعی کنید با مراجعه به پزشک و دریافت ویزیت با پزشکتان در مورد راه حل های مختلف صحبت کنید. اجازه دهید بررسی های لازم صورت بگیرد تا بهترین روش برای شما انتخاب شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط