کاشت مو

کاشت مو طبیعی چگونه انجام می‌شود؟

کاشت مو طبیعی چگونه انجام می‌شود؟ کاشت مو یکی از راهکارهای قطعی برای جبران ریزش موی از دست رفته افراد می‌باشد و می‌تواند نتایج بسیار خوبی داشته باشد. انواع مختلفی از روش های کاشت مو وجود دارد که هر کدام مزایا و معایبی دارند. هدف این مقاله ارائه یک نمای کلی از کاشت مو، روش، مزایا و ملاحظات برای افرادی است که این گزینه درمانی را در نظر می‌گیرند، برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

کاشت مو چیست؟

کاشت مو به روش جراحی گفته می‌شود که ریشه‌های مو، دانه دانه از محل اهداکننده به قسمت در حال ریزش یا بدون مو برده می‌شوند. این روش بیشتر برای درمان ریزش موی مردانه استفاده می‌شود و البته برای خانم ها نیز کاربرد دارد. به این صورت که پیاز موهایی که ژنتیکی در برابر ریزش استوار هستند به ناحیه خالی برده می‌شوند. در این روش موهای پشت سر بیمار در مناطقی که اصطلاحا بانک مو گفته می‌شود، برداشته شده و در نواحی که نیاز به کاشت‌ مو دارد، کاشته می‌شوند.

آیا انواع مختلفی از کاشت مو وجود دارد؟

برای کاشت مو دو روش وجود دارد که عبارتند از اسلیت گرافت‌ها و میکروگرافت‌ها. هر اسلیت گرافت شامل ۴ تا ۱۰ تار مو در هر پیوند است. هر میکروگرافت شامل ۱ یا ۲ تار مو در هر پیوند می‌باشد. باید دقت داشت که برداشت گرافت ها باید به طور اصولی انجام شود نه مقدار بسیار بالا که باعث ایجاد جای زخم پیوند مو در پشت سر شود که نمایش خیلی بدی داشته باشد و نه آنقدر کم باشد که اصلا موها تراکم نداشته باشد. بنابراین تخصص پزشک در این امر بسیار مهم است.

مراحل و نحوه انجام کاشت مو چگونه است؟

کاشت مو عملی کاملا بدون عارضه است که با بی حسی موضعی و در کلینیک انجام می‌شود. این عمل به دلیل بی عارضه بودن، نیاز به بیهوشی نداشته و توسط پزشک متخصص و متبحر در زمینه پوست و مو قابل اجراست. در کلینیک کاشت مو، پزشک مراجعه کننده را معاینه می‌کند و پس از بررسی‌ها و احتمالا آزمایش‌های اولیه، دلایل ریزش موی ابرو و یا ریزش موهای سر مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و بهترین روش برطرف کردن این مشکل، که عموما کاشت مو است، به فرد پیشنهاد می‌شود. پس از ضدعفونی کردن پوست سر، پزشک از سوزن کوچکی برای بی حس کردن مناطقی از سر توسط بی حس کننده‌های موضعی استفاده می‌کند.

تماس با دکتر کامران جزایری

بهترین روش‌ کاشت مو چیست؟

دو تکنیک اصلی که برای به دست آوردن فولیکول ها استفاده می‌شود شامل (FUT)  و  (FUE) می‌باشد که در ادامه به شرح آن دو پرداخته ایم:

روش پیوند واحد فولیکولی (FUT)

در این روش توسط پزشک برش کوچکی در پوست پشت سر شما ایجاد می‌شود. برش معمولا چند اینچ طول دارد. این برش بعدا با بخیه بسته شده و ده روز بعد از کاشت برداشته می‌شوند. سپس قسمت‌های جدا شده از پوست سر با استفاده از میکروسکوپ به قطعات کوچکی تقسیم می‌شود و به ناحیه ی گیرنده‌ی مو روی پوست سر منتقل و توسط پزشک در منافذی که ایجاد شده کاشته می‌شود. بعد از این که کاشت انجام شد، بخیه ها ده روز بعد از کاشت برداشته می‌شوند و این موها بطور طبیعی رشد خواهند کرد.

روش استخراج واحد فولیکولی (FUE)

در روش استخراج واحد فولیکولی (FUE) فولیکول های مو مستقیما از پشت سر توسط صدها تا هزاران برش کوچک با پانچ، برداشته می‌شوند. پزشک سوراخ های کوچکی توسط تیغ یا سوزن در ناحیه ای از پوست سر که کاشت در آن انجام می‌شود، ایجاد می‌کند. موها به آرامی در این سوراخ ها قرار داده می‌شوند. طی جلسه درمان، پزشک ممکن است صدها یا حتی هزاران تار مو بکارد. بعد از کاشت پوست سرتان برای چند روز با گاز پانسمان یا بانداژ پوشانده می‌شود. یک جلسه کاشت مو ممکن است چهار ساعت یا بیشتر طول بکشد. ممکن است به سه یا چهار جلسه نیاز داشته باشید تا در کل سرتان کاشت انجام شود.

اگر در خصوص کاشت مو نیاز به مشاوره دارید، با ما در ارتباط باشید.

نام و نام خانوادگی
شماره تماس
پیام
فرم‌ با موفقیت ثبت شد!
لطفا دوباره تلاش کنید!!

زمان صرف شده برای کاشتن مو به چه عواملی بستگی دارد؟

زمان لازم برای کاشت مو به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از عوامل اولیه ای که بر زمان لازم برای کاشت مو تاثیر می‌گذارد، تعداد گرافت های کاشته شده است. هر چه تعداد پیوندهای بیشتری نیاز به پیوند داشته باشند، این عمل بیشتر طول می‌کشد. تعداد گرافت های مورد نیاز بسته به میزان ریزش موی بیمار و سطح پوشش مطلوب آنها می‌تواند بسیار متفاوت باشد. تکنیک مورد استفاده برای کاشت مو نیز می‌تواند بر زمان مورد نیاز برای این عمل تاثیر بگذارد. FUE عموماً یک تکنیک زمان‌برتر است، زیرا هر پیوند باید به‌طور جداگانه استخراج شود و طول مدت کلی عمل افزایش یابد. مهارت و تجربه جراح انجام دهنده کاشت مو نیز یکی دیگر از عواملی است که می‌تواند بر زمان مورد نیاز برای این عمل تاثیر بگذارد. یک جراح بسیار ماهر و با تجربه ممکن است بتواند کارآمدتر کار کند و مدت زمان کلی جراحی را کاهش دهد. عامل دیگری که بر زمان کاشت مو موثر است، وضعیت پوست سر بیمار می‌باشد. بیمارانی که دارای شرایط خاص پوست سر مانند زخم یا التهاب هستند، ممکن است در طول فرآیند پیوند به زمان و مراقبت بیشتری نیاز داشته باشند. این شرایط می‌تواند برداشت و پیوند پیوندها را چالش برانگیزتر کند و به طور بالقوه باعث افزایش طول مدت کلی عمل شود.

علل ریزش مو چیست؟

ریزش مو ممکن است به علل مختلفی رخ دهد که شایع‌ترین آنها عبارتند از:

  • داروها
  • استرس
  • بیماری‌های اکتسابی یا ارثی مثل سرطان
  • رژیم غذایی نامناسب
  • عدم تعادل هورمونی
  • پوست بیش از اندازه چرب
  • سشوار کردن بیش از اندازه

با کاهش تراکم موها و در موارد پیشرفته طاسی، که عموما “برای آقایان” اتفاق می‌افتد، از زیبایی چهره کاسته شده و سن ظاهری فرد بیشتر از واقعیت نشان داده می‌شود. در نتیجه زمانی که به علل مختلف دچار ریزش مو می‌شوید پیشنهاد می‌شود به دنبال راه حلی برای پیشگیری یا درمان آن باشید. برای داشتن چهره‌ای زیبا و‌ جذاب، موهایی پر تراکم و خوش حالت ضروری به نظر می‌رسد.

کاشت مو چگونه انجام می‌شود؟

کاشت مو چه مزیت هایی دارد؟

چندین مزیت برای کاشت مو وجود دارد که آن را به یک انتخاب محبوب برای کسانی تبدیل می‌کند که به دنبال رفع ریزش مو و بازگرداندن موهایی با ظاهر طبیعی هستند. این مزیت ها عبارتند از:

بهتر شدن ظاهر فرد

افرادی که به دنبال انجام کاشت مو هستند، به شما خواهند گفت تنها دلیلشان برای انجام کاشت مو این است که به خاطر طاسی از ظاهرشان نا امید شده اند. این جراحی نواحی طاس سر را با موهایی که به طور طبیعی رشد می‌کنند، پر می‌کند. این امر موجب می‌شود افراد احساس جذابیت و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند.

درمانی مادام العمر

علیرغم پاسخدهی درمان‌های موضعی برای ریزش مو ممکن است برخی از این درمانها اثر موقت روی روند ریزش داشته باشند، در حالی که کاشت مو برای افرادی که از ریزش شدید مو با زمینه ژنتیک رنج می‌برند امید بخش است و یک راه حل مطمئن تر و دائمی می‌باشد.

رفع طاسی

در افرادی که سابقه ژنتیک-هورمونی ریزش مو دارند تنها راهی که توسط آن می‌توانند برای همیشه با طاسی خداحافظی کنند؛ کاشت مو می‌باشد. دلیل آن این است که وقتی یک بار کاشت مو انجام شود، نواحی کاشته شده هیچ وقت ریزش مو نخواهند داشت. شما دیگر تکه های طاسی نخواهید دید.

نیاز کم به رسیدگی

یکی دیگر از مزایای کاشت مو نیاز کم به رسیدگی می‌باشد. نواحی مورد نظر بعد از کاشت نیاز به رسیدگی کمی دارند. زیرا موی کاشته شده مانند موی طبیعی عمل می‌کند. اما به این نکته توجه داشته باشید که مراقبت های بعد از کاشت مو را جدی بگیرید.

هزینه کم

در حالی که بسیاری از روش های باز یابی مو هزینه بر هستند، کاشت مو این گونه نیست. زیرا برخلاف راه حل های دیگر، این روش می‌تواند فقط یک بار انجام شود و لازم نیست برای چکاپ و دوره های درمانی مجدد به پزشک مراجعه و هزینه کنید.

دوره ریکاوری سریع تر

کاشت موهایی که به روش FUE انجام می‌شوند، بهترین روش برای کاشت مو بدون نیاز به هفته ها ریکاوری می‌باشند. بعد از یک تا دو روز می‌توانید فعالیت های روزانه طبیعی خود را از سر بگیرید. لازم نیست نگران هیچ نوع بخیه ای باشید و پانسمان موقت بعد از ۲۴ تا ۴۸ ساعت برداشته می‌شود. تا زمانی که پوست سرتان ترمیم شود و موها رشد کنند، باید از دستور العمل های خاصی برای مراقبت و شستن سرتان استفاده کنید.

جای زخم کم

روش FUE باعث رشد مجدد موها می‌شود اما هیچ جای زخم قابل توجهی مخصوصا اگر بخواهید موهایتان را کوتاه نگه دارید، بر جای نمی‌گذارد. چون نواحی برش در روش FUE بسیار کوچک هستند ( معادل یک میلی متر یا کمتر )، اگر جای زخمی بماند نامحسوس خواهد بود. برش ها چند روز بعد از کاشت خود به خود بسته شده و بهبود می‌یابند.

افزایش اعتماد به نفس

از دست دادن موها می۲تواند تاثیر منفی بر اعتماد به نفس شما داشته باشد. در واقع نه تنها ممکن است عزت نفس خود را از دست بدهید، بلکه شاید با اضطراب، افسردگی و سایر مشکلات عاطفی مواجه شوید. کاشت مو اعتماد به نفس از دست رفته شما را باز می‌گرداند.

نمونه واقعی کاشت مو در تهران

نکات ضروری برای رسیدن به بهترین نتیجه در کاشت مو

همان طور که بیان کردیم کاشت مو یک عمل زیبایی محبوب است که می‌تواند به افراد کمک کند تا موهای از دست رفته خود را ترمیم کنند و اعتماد به نفس خود را افزایش دهند. با این حال، دستیابی به بهترین نتایج در کاشت مو مستلزم برنامه ریزی دقیق، اجرای صحیح و مراقبت های پس از آن است. در ادامه، نکات ضروری را برای کمک به شما در دستیابی به بهترین نتیجه ممکن از روش کاشت مو مورد بحث ذکر می‌کنیم:

بررسی دلایل ریزش مو

علت های زیادی برای ریزش مو وجود دارد. در اغلب مردان دلیل ریزش مو و طاسی سر می‌تواند ارثی و یا داشتن تغذیه نامناسب، استرس و فشارهای روحی باشد. بررسی دقیق دلایل ریزش مو می‌تواند به ماندگاری و افزایش کیفیت کاشت مو کمک کند.

توجه به سن مناسب برای کاشت مو

کاشت مو معمولا در سنین زیر ۲۳ سال توصیه نمی‌شود. مورد مهم دیگر که در زمینه سن داوطلب کاشت مو باید در نظر بگیریم این است که با توجه سن فرد، پزشک طراحی فرم کاشت مو را انجام می‌دهد. پس سن در کاشت مو از اهمیت بالایی برخوردار است.

انتخاب جراح واجد شرایط و با تجربه

یکی از مهم‌ترین عوامل در موفقیت کاشت مو، انتخاب یک جراح مجرب است. برای انجام کاشت مو به دنبال یک متخصص پوست با سابقه ثابت در انجام روش های کاشت مو باشید. در مورد اعتبار آنها تحقیق کنید، نظرات بیماران را بخوانید و بخواهید عکس های قبل و بعد از کارهای قبلی آنها را ببینید. یک جراح ماهر و با تجربه از تخصص لازم برای ایجاد نتایج طبیعی و به حداقل رساندن خطر عوارض برخوردار است به همین منظور برای کسب نتایج بهتر به بهترین دکتر کاشت مو در تهران مراجعه کنید.

دقت در انتخاب روش کاشت مو

اینکه از کدام تکنیک کاشت مو برای درمان طاسی سر و یا متوقف کردن ریزش موها استفاده شود، بسیار اهمیت دارد. کاشت مو به سه روش FUT, FUE و ترکیبی قابل انجام است. با توجه به فضای خالی سر فرد و بانک موی فرد، پزشک متخصص و جراح مربوطه روشی را انتخاب می‌نماید.

دنبال کردن دستورالعمل های قبل از عمل

قبل از انجام عمل کاشت مو، جراح دستورالعمل‌های خاصی را قبل از عمل به شما ارائه می‌کند. این دستورالعمل ها ممکن است شامل دستورالعمل هایی در مورد استفاده از دارو، محدودیت های رژیم غذایی و اصلاح شیوه زندگی باشد. بسیار مهم است که این دستورالعمل ها را به دقت رعایت کنید تا مطمئن شوید که در بهترین شرایط ممکن برای رسیدن به نتیجه مورد نظر هستید. عدم رعایت دستورالعمل های قبل از عمل می‌تواند خطر عوارض را افزایش دهد و موفقیت عمل را به خطر بیندازد.

درباره کاشت مو

چه کسانی نمی‌توانند کاشت مو را انجام دهند؟

برخی از افراد ممکن است کاندید مناسبی برای روش های کاشت مو نباشند. قبل از انجام این نوع درمان مهم است که چندین فاکتور را در نظر بگیرید. در حالی که کاشت مو می‌تواند راه حل موثری برای بسیاری از افرادی باشد که ریزش مو را تجربه می‌کنند، افراد خاصی وجود دارند که ممکن است کاندیدای مناسبی برای این روش نباشند، این افراد عبارتند از:

  • کاشت مو به در دسترس بودن موی اهداکننده از پوست سر خود بیمار بستگی دارد. اگر فردی موهای اهداکننده کافی نداشته باشد، ممکن است نتواند این روش را انجام دهد.
  • برخی از شرایط پزشکی، مانند دیابت کنترل نشده، بیماری های خودایمنی، یا اختلالات لخته شدن خون، ممکن است افراد را کاندیدای نامناسب برای کاشت مو کند. برای افراد مهم است که قبل از در نظر گرفتن روش، یک ارزیابی پزشکی کامل انجام دهند.
  • افرادی که شرایط فعال پوست سر مانند پسوریازیس یا اگزما دارند، ممکن است کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نباشند. مهم است که پوست سر در شرایط خوبی برای موفقیت این روش باشد.
  • افرادی که سابقه ایجاد اسکار کلوئیدی دارند، ممکن است پزشک انجام کاشت مو را برای آن ها مناسب نداند، زیرا این روش ممکن است خطر ایجاد اسکارهای کلوئیدی بیشتر را افزایش دهد.
  • افرادی که سیگار می‌کشند یا سابقه مصرف زیاد الکل دارند، ممکن است فرد مناسبی برای کاشت مو نباشند، زیرا این عوامل می‌توانند بر روند بهبودی و موفقیت کلی عمل تأثیر بگذارند.

سوالات متداول کاشت مو

نکات پایانی

کاشت مو روشی است که طی آن متخصص پوست فولیکولهای مو را از نواحی مودار پشت سر به ناحیه طاس سر منتقل می کند. کاشت مو به طور معمول در کلینیک پوست تحت بی حسی موضعی انجام می شود. مبتلایان به الگوی طاسی اندروژنتیک بیشترین موارد کاشت مو را تشکیل می دهند.

37 Responses
    1. بله میشه آدم صبر نکنه که کاملا طاس بشه بعد مراجعه کنه. بستگی داره که انقدر فاصله بین موها وجود داشته باشه که بشه بین آنها کار کرد.

    1. سن در تصمیم گیری برای انجام پیوند مو بسیار مهم است. برای شروع پیوند مو شرایط و عوامل مختلفی باید بررسی بشه نمیتوان سن خیلی ثابتی رو در نظر گرفت برای شروع. بستگی داره موها از کدام قسمت سر شروع به ریزش کرده اند پشت سر، جلوی سر، سابقه فامیلی بیمار.
      اصولا بهتر است زیر ۲۳-۲۴ سال انجام نشه که اون هم باز بستگی به شرایط بیمار دارد.
      برای تاج سر ترجیح این است که بالای ۳۰ سال کاشت انجام بشود.

  1. با سلام و خسته نباشید
    ورزش سنگین مانند لیفت وزنه چند ماه پس از کاشت مجاز است؟
    و اصلاح موهای کاشته شده با ماشین نیز چه مدت پس از کاشت مجاز میباشد؟

  2. سلام. من چون پوست سرم پوسته زیاد میده و گهگداری زخم های موضعی روش ایجاد میشه قبل از کاشت مو میخام بخاطر وضعیت پوست سرم معاینه بشم همچین ویزیتی هم انجام میشه در مطب یا فقط برای کاشت باید مراجعه کنیم اینجا؟ منظورم اینه که قبلش به یه دکتر پوست و موی دیگه مراجعه کنم بعد برای کاشت بیام اینجا؟!

  3. سلام برای کاشت به یک کلینیک مراجعه کردم و گفتن چون رنگ موها روشن و نازکه باید از روش ترکیبی استفاده کنم که نتیجه بهتر بشه، امکانش هست شما فقط از روش میکروگرافت استفاده کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط