Search
Close this search box.
کاشت مو از فردی به فرد دیگر

کاشت مو از فردی به فرد دیگر

اگر دچار ریزش مو هستید پس از امتحان کردن انواع و اقسام داروها و درمان‌های خانگی احتمالاً به این نتیجه رسیده‌اید که فقط پیوند مو و یا به اصطلاح عامیانه کاشت مو می‌تواند درمانی جهت موهای از دست رفته‌ی شما باشد.
زمانی که برای کاشت مو مراجعه می‌نمایید متوجه می‌شوید که موی اهدا کننده جهت پیوند از موهای خود شما تهیه می‌شود. پیوند فولیکول مو که به آن موی اهدا کننده نیز گفته می‌شود از مناطق خاصی از پوست سر تهیه می‌شود اما در صورتی که تعداد موهای دائمی در پوست سر شما کم باشد ممکن است به گزینه‌هایی مانند پیوند مو از سایر افراد فکر نمائید.
سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که آیا پیوند مو از فرد دیگری امکان پذیر است؟
با وجود پیوند اعضا بین افراد مختلف حتماً گمان می‌نمائید که پاسخ این سوال مثبت است اما لازم است ابتدا نگاهی به مکانیسم پیوند اعضا داشته باشیم تا سپس به بیان پاسخ مناسب این سوال بپردازیم.

آیا کاشت مو از فردی به فرد دیگر امکان پذیر است؟

توضیحات دکتر کامران جزایری در خصوص امکان کاشت مو از افراد دیگر را در ویدئو زیر ببینید. به گفته پزشکان به دلایل مختلف این کار قابل انجام نیست.

مکانیسم پیوند اعضا


با توجه به اینکه پیوند کلیه، کبد، قلب و سایر ارگان های حیاتی سالهاست که در حال انجام است به نظر می‌رسد که پیوند مو از فردی به فرد دیگر بسیار ساده‌تر از پیوند اعضا می‌باشد و هیچ مانعی در مقابل پیوند مو از فردی به فرد دیگر وجود ندارد اما لازم است در مورد پیوند اعضاء یک نکته‌ی کلیدی را بدانید:
پس از پیوند عضو، سیستم ایمنی فرد گیرنده‌ی عضو بلافاصله به عضو پیوندی به عنوان یک جسم خارجی حمله می‌نمایند و در صورتی که هیچ گونه راهکاری جهت این موضوع اتخاذ نشود پیوند عضو با شکست روبرو می‌شود به همین منظور پیش از پیوند عضو سیستم ایمنی فرد گیرنده توسط داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی سرکوب می‌شوند، داروهایی مصرفی تمام سیستم ایمنی را سرکوب می‌نمایند بنابراین افرادی که تحت پیوند اعضا قرار می‌گیرند همیشه در معرض ابتلا به انواع بیماری‌ها مانند بیماری سرطان می‌باشند.

بیشتر بدانید: بهترین دکتر کاشت مو در تهران چه کسی است؟

سایر عوارض مصرف داروهای سرکوبگر سیستم ایمنی

  • نارسایی کلیه
  • عفونت‌های مختلف در قسمت‌های مختلف بدن
  • بالا رفتن سطح کلسترول
  • افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی
  • دیابت
    با توجه به اینکه پیوند عضو آخرین روش درمان برای نجات جان بیمار می‌باشد، مصرف داروهای سرگوبگر سیستم ایمنی و پذیرش ریسک ابتلا به برخی از بیماری‌ها به دلیل سرکوب سیستم ایمنی توجیه عقلانی دارند، در واقع در این مورد مصرف داروهای سرکوبگر سیستم ایمنی و پذیرش ریسک ناشی از آن به منزله‌ی نجات جان بیمار می‌باشد اما مشکل ریزش مو مشکل تهدید کننده حیات نمی‌باشد. بنابراین پیوند مو از فرد دیگر ارزش به خطر انداختن کل سیستم ایمنی بدن را ندارد پس می‌توان گفت با اینکه از لحاظ تئوری امکان پیوند مو از فردی به فرد دیگر وجود دارد اما از لحاظ عملی انجام این کار توجیه علمی و عقلانی ندارد.

پیوند مو از سایر قسمت‌های بدن


به طور معمول ریزش موها در قسمت جلوی سر بیشتر می‌باشد، جهت پیوند مو معمولاً از موهای پشت سر استفاده می‌شود اما زمانی که موهای اهدا کننده روی سر کافی نباشد می‌توان از موی ریش و سینه جهت پیوند استفاده نمود. همانطور که برای کاشت ریش یا کاشت سیبیل از از موی سر استفاده می شود. با توجه به اینکه الگوی رویش مو در قسمت‌های مختلف بدن مانند دست و پا با الگوی رویش مو در سر متفاوت می‌باشد، بنابراین در صورت کافی نبودن فولیکول‌های مو در قسمت پشت سر فقط از قسمت‌های خاصی مانند ریش و سینه می‌توان جهت پیوند به سر استفاده نمود.

آیا پیوند مو بین اعضاء خانواده امکان پذیر است؟


اعضاء خانواده با اینکه ذخایر ژنتیکی مشترکی دارند اما به جز دوقلوهای یکسان هیچ کدام از اعضاء خانواده ذخایر ژنتیکی کاملاً یکسان ندارند و پس از پیوند فولیکول مو بین اعضاء خانواده، موی پیوندی توسط سیستم ایمنی فرد دریافت کننده از بین می‌رود و نتایج پیوند مو با شکست مواجه می‌شود. اما در افرادی که دوقلوهای یکسان هستند می‌توان پیوند مو را با موفقیت انجام داد. زیرا ذخایر ژنتیکی این افراد کاملاً مشابه یکدیگر می‌باشد با این حال باید به این نکته توجه نمود که اگر ریزش مو به دلایل ژنتیکی ایجاد شده باشد (در اکثر موارد پیوند مو به دلیل ارثی و الگوهای ژنتیکی ریزش مو انجام می‌شود) هر دو فرد دوقلو دارای الگوهای ریزش مشابه خواهند بود و عملاً این گزینه هم امکان پذیر نخواهد بود.

شاید برایتان سوال باشد: ترمیم جای زخم ناشی از پیوند مو چگونه خواهد بود؟

افرادی که بانک موی ضعیفی دارند به جای کاشت مو باید چه کنند؟

با توجه به توضیحات ارائه شده این سول برای افراد پیش می آید پس کسانی که بانک موی ضغیفی دارند باید از چه روشی استفاده کنند؟ آیا امکان کاشت مو بدون بانک مو وجود دارد یا خیر؟؟ خوشبختانه روش های مختلفی برای کاشت مو یا از بین بردن طاسی وجود دارد. با مراجعه به متخصص پوست می توانید با توجه به شرایطی که دارید از سایر روش های جایگزین به جای پیوند مو استفاده کنید.

به عنوان مثال میکروپیگمنتیشن کف سر یکی از روش های پرپشت کردن موهاست که با استفاده از رنگدانه های مشکی جلوه ای طبیعی به موی سر افراد می دهد. میکروپیگمنتیشن یعنی اضافه کردن رنگدانه در حد فاصل لایه‌ی زیرین پوست و لایه‌ی بیرونی. در این روش در واقع رنگ های معدنی ضد حساسیت را، به وسیله سوزن‌های باریک و کوچک وارد دومین لایه پوست می‌کنند. به شیوه ای کاملا طبیعی، موجب ایجاد چهره ای زیبا می شوند.

از راه های دیگر برای افراد استفاده از مزوتراپی مو برای جلوگیری از ریزش مو است. مزوتراپی یک روش غیر تتهاجمی است که با تزریق مواد معدنی انواع پروتئین ها و عصاره های گیاهی به همراه سایر مواد شیمیایی می تواند از ریزش موی سر در افراد جلوگیری کند.

چشم انداز پیوند مو از فردی به فرد دیگر در آینده


براساس تحقیقات جدید که توسط پروفسور کوون اون سانگ و تیم او در دانشگاه ملی سئول انجام شده است نتایج مثبتی در پیوند مو دیده شده است. در این مطالعه که روی موش‌ها انجام شده است سلول های سیتم ایمنی که در طول پیوند مو منجر به اختلال می‌شوند حذف شده و موها در موش‌های آزمایشگاهی بدون هیچ گونه مشکل خاصی رشد کرده و تا ۶ ماه هم باقی ماندند با اینکه نتایج این تحقیق هنوز بر روی گزینه‌های انسانی قابل انجام نیست اما به نظر می رسد با پیشرفت تکنولوژی‌ و روش‌هایی که در حیطه‌های مختلف پیوند مو در حال انجام است در آینده‌ای نزدیک پیوند مو از فردی به فرد دیگر از آزمایش روی موش‌های آزمایشگاهی فراتر رفته و با موفقیت بر روی انسان انجام شود.

امروزه می توانید با مراجعه به بهترین متخصص پوست و مو در تهران برای راهنمایی و مشاوره و انجام کاشت مو و یا استفاده از سایر روش های جایگزین استفاده کنید.

مشاوره پیوند مو از دکتر کامران جزایری

اگر به دنبال وقت مشاوره برای کاشت مو هستید و میخواهید مشاوره دریافت کنید شماره تماس خود را در فرم زیر بگذارید. تا با شما تماس گرفته شود.

نام
پیام
پیام شما با موفقیت ارسال شد
لطفا دوباره تلاش کنید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط