دکتر کامران جزایری
بهترین سن برای کاشت مو

سن مناسب کاشت مو

اگر دچار ریزش مو هستید و به عنوان آخرین راه چاره به کاشت مو فکر می‌کنید حتما با این سوال مواجه شده‌اید که سن مناسب برای کاشت مو چه زمانی می‌باشد و در چه سنی می‌توانید بهترین نتیجه را از کاشت مو بگیرید.
در ادامه‌ی این مقاله از سایت دکتر کامران جزایری به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهیم تا با اطلاعات کافی بتوانید جهت کاشت مو اقدام نمائید.

تماس با دکتر کامران جزایری

بهترین سن برای کاشت مو چه سنی است؟

اولین نکته جهت اقدام به کاشت مو این است که ریزش موی شما تثبیت شده باشد، بدین معنی که مراحل اصلی ریزش مو در شما به پایان رسیده باشد، اگر زودتر از مرحله‌ی تثبیت ریزش مو اقدام به کاشت مو نمائید ممکن است که پس از کاشت مو، موهای پیوند شده نیز در فرآیند ریزش مو دچار ریزش شوند و تمام هزینه‌ها و سختی‌هایی که در مراحل کاشت مو طی کرده بودید از بین برود.

ریزش مو در نوجوانان

هیچ دلیلی جهت ریزش مو در نوجوانان وجود ندارد مگر اینکه شرایط خاصی وجود داشته باشد، یکی از این شرایط طاسی با الگوی مردانه می‌باشد.
آلوپسی آندورژنیک: (طاسی با الگوی مردانه) این وضعیت در صورتی که همراه با استرس باشد بدتر می‌شود، طاسی با الگوی مردانه در نیمی از مردان اتفاق می‌افتد بنابراین نباید احساس ناامیدی داشته باشید. این نوع طاسی از اواخر سنین نوجوانی تا اوایل بزرگسالی معمولاُ آغاز می‌شود.
ریزش مو در سنین پایین می‌تواند موجب کاهش اعتماد به نفس شود و نگرانی و استرس حاصل از ریزش مو موجب بدتر شدن شرایط و افزایش ریزش مو می‌شود. در این زمان پزشک متخصص پوست و مو برای شما داروهایی را تجویز می‌نماید تا میزان ریزش مو کاهش یابد.

سن مناسب برای کاشت مو

تقریباً اکثر متخصصین بر مبنای تحقیقات انجام شده توصیه می‌نمایند که جهت اقدام به کاشت مو حداقل تا ۳۰ سالگی صبر نمائید، با اینکه ممکن است کاهش مو در دهه بیست موجب شود دچار کاهش اعتماد به نفس شوید اما باید به این نکته آگاه باشید که کاشت مو زودتر از ۳۰ سالگی ممکن است هیچ گونه تاثیر مثبتی برای شما نداشته باشد زیرا تا سنین ۳۰ سالگی هنوز الگوی ریزش موی شما تثبیت نشده و ممکن است موهای کاشته شده در کنار سایر موها دچار ریزش شود.
به طور کلی با نزدیک شدن به ۳۰ سالگی روند ریزش مو کاهش می‌یابد و الگوی ریزش مو قابل پیش بینی می‌شود و جراح می‌تواند جهت کاشت مو در این سن برنامه‌ریزی‌های لازم را داشته باشد.

توصیه دکتر کامران جزایری متخصص پوست در خصوص بهترین زمان برای کاشت مو

دلیل تصمیم زودهنگام جهت کاشت مو


بسیاری از افراد گمان می‌کنند که با کاشت مو می‌توانند موهای پرپشت مانند تبلیغاتی که در فضای مجازی مشاهده می‌نمایند داشته باشند بنابراین پیش از رسیدن به ۳۰ سالگی جهت کاشت مو عجله دارند و بدون اینکه به عواقب آن فکر کنند از جراح خود تقاضا می‌نمایند که مراحل کاشت مو را برای آنها آغاز نمایند، اما توصیه‌ی تمام جراحان این است که با توجه به عوارضی که جراحی کاشت مو به همراه خواهد داشت (مانند تمام جراحی‌ها و مداخلات پزشکی) بنابراین بهتر است در ابتدا از روش‌های دیگر مانند بهبود تغذیه، استفاده از داروهای جلوگیری از ریزش مو، مزوتراپی مو و غیره استفاده نمائید و اگر ریزش موهای شما کاهش پیدا نکرد جهت کاشت مو پس از ۳۰ سالگی اقدام نمائید.

عوارض کاشت مو در سنین پایین

همان طور که پیشتر اشاره کردیم تا سن ۳۰ سالگی ممکن است که ریزش موها ادامه داشته باشد. کاشت مو در مناطقی که دچار کاهش مو و کچلی شده است انجام می‌شود، اگر شما پیش از ۳۰ سالگی کاشت مو را انجام دهید، ریزش موی شما پس از کاشت مو همچنان ادامه خواهد داشت، بنابراین علیرغم کاشت در برخی از قسمت‌های سر، دچار طاسی‌های نقطه‌ای در مناطق دیگری از سر خواهید شد که از لحاظ ظاهری ناخوشایند می‌باشد و برای پوشانیدن نقطه‌هایی که دچار کچلی شده‌اند مجبور هستید که پس از ۳۰ سالگی کاشت مو را مجدد انجام دهید، این موضوع منجر به صرف هزینه‌ی و زمان مضاعف می‌شود.

کاشت مو پس از ۴۰ سالگی

در افرادی که دچار ریزش موی ارثی و ژنتیکی هستند پس از ۴۰ سالگی اکثر موها ریخته شده و موی مناسبی برای پیوند وجود ندارد، بنابراین درصد موفقیت در جراحی کاشت مو بسیار پایین می‌آید بنابراین اگر به دنبال روش‌های کاشت مو هستید باید از سنین زیر ۳۰ سالگی با مصرف داروهایی که پزشک تجویز می‌نماید ریزش موهای خود را کاهش دهید تا بتوانید پس از ۳۰ سالگی با موهایی که باقی مانده‌اند پیوند مو از نقاطی پر پشت به قسمت‌های طاس و کم پشت را داشته باشید.

خلاصه محتوا

همان طور که در این مقاله اشاره شد سن مناسب برای کاشت مو بین ۳۰ تا ۴۰ سالگی می‌باشد و قبل و بعد از این سن ممکن است درمان شما با موفقیت همراه نباشد اما در صورتی که از سنین نوجوانی ریزش مو در شما آغاز شده است بهتر است تحت نظر بهترین دکتر کاشت مو قرار داشته باشید تا با داروها و روش‌های تجویزی ریزش موی شما کاهش بیابد و در زمان مناسب جهت کاشت مو اقدام نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط