Search
Close this search box.
کاشت سیبیل

کاشت سبیل در آقایان

گذاشتن سبیل برای اکثر آقایان طی چند هفته و با عدم اصلاح صورت ایجاد می‌شود اما در برخی دیگر این موضوع به همین سادگی نیست و مشکلاتی همراه خواهد بود، در این افراد به جای رشد یکنواخت موهای سبیل در قسمت بالای لب موها تکه تکه رشد می‌نمایند، در برخی مواقع تراکم موها به قدری کم است که نمی‌توان هیچ فرم و مدلی به آنها بخشید و در نهایت گاهی موارد به طور کلی هیچ مویی در بالای لب رشد نمی‌نمایند، بدین صورت سبیل داشتن برای برخی مردان به آرزویی دست نیافتنی تبدیل شده است.
اما خبر خوب اینکه همان طوریکه پیوند مو می‌تواند در بازیابی موهای از دست رفته به شما کمک نماید، پیوند سبیل نیز می‌تواند یک گزینه در دستیابی به هدف شما باشد. ما در این مقاله از سایت دکتر کامران جزایری در خصوص کاشت سیبیل توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد. لطفا تا انتها با ما همراه باشید.

اگر در خصوص کاشت سبیل نیاز به مشاوره و وقت دهی دارید با ما در ارتباط باشید.

نام و نام خانوادگی
شماره تماس
پیام
فرم‌ با موفقیت ثبت شد!
لطفا دوباره تلاش کنید!!

کاشت سبیل


در یک تعریف ساده می‌توان گفت که کاشت سبیل بعنی برداشتن مو از یک قسمت از بدن و پیون آن به ناحیه پشت لب تا هر قسمتی که تمایل دارید سبیل شما ادامه داشته باشد. در نگاه اول تعریفی که ارائه نمودیم به نظر ساده می‌آید اما اگر به صورت جزئی بخواهیم این فرآیند را توضیح دهیم تکنیک‌های به کار رفته در پیوند سبیل عبارت است از:
• استخراج واحد فولیکولی (FUE): در این روش واحدهای فولیکولی کامل به صورت تکی از یک ناحیه برداشته می‌شود.
• پیوند واحد فولیکولی (FUT): در این روش نوار کوچکی از بافت پشت سر بریده شده و فولیکول‌های مو از بافت آن خارج می شود. در مواردی که می‌خواهید سبیلی پرپشت تر داشته باشید توصیه می‌شود این روش را انتخاب نمائید زیرا با برداشت یک نوار از پوست فولیکول‌های بیشتری جهت پیوند ارائه می‌شود
یک واحد فولیکول مو گروه کوچکی از چند فولیکول است که از یک نقطه پوست خارج می‌شود.
در هر دو تکنیک نام برده ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ پیوند فولیکول از ناحیه پشت سر (ناحیه پشت گوش و کمی پایین‌تر از آن) برداشته و در پشت لب پیوند زده می‌شود.

بهترین روش برای پرپشت شدن دائمی ریش و سبیل آقایان چیست؟

در چه مواردی می توان از کاشت سیبیل استفاده کرد؟ برای کاشت سیبیل از موهای کدام قسمت بدن برداشته می شود؟ اگر ناحیه کمی نیاز به پیوند داشته باشد می توان از موهای ناحیه ریش و گردن برای پیوند سیبیل استفاده کرد. اما اگر منطقه وسیعی نیاز به پیوند مو داشته باشد بهتر است از موهای سر برای این کار استفاده شود.

کاشت سیبیل در افراد لب شکری یکی از گزینه های درمانی بسیار موفق است.

مراحل کاشت سبیل


در ابتدا ناحیه‌ی اهدا کننده تراشیده خواهد شد تا دید واضحی از فولیکول به جراح بدهد. قبل از برداشت مو یک بی‌حسی موضعی به شما تزریق خواهد شد بنابراین هیچ گونه درد و ناراحتی را در حین برداشتن فولیکول‌های مو حس نخواهید کرد.
پس از برداشتن فولیکول‌ها، یک بی‌حسی موضعی در ناحیه پشت لب بالا خواهید داشت، سپس هر فولیکول مو در پوست بالای لب پیوند زده می‌شود.

مراقبت‌های پس از کاشت سبیل


شما به یک روز زمان جهت استراحت نیاز دارید.
در اطراف هر فولیکول پیوندی ممکن است پوسته هایی ایجاد شود که ظرف چند روز پوسته پوسته شده و می‌ریزد.
پس از حدود ۱۰ روز می‌توانید سبیل جدید خود را کوتاه و اصلاح نمائید.
پس از ۲ الی ۳ هفته ممکن است موهای سبیل شما دچار ریزش شود، این مورد کاملاً طبیعی بوده و جای نگرانی ندارد، موهای جدید به تدریج رشد خواهند کرد.
هر دو ناحیه اهدا کننده و پیوندی باید تمییز نگه داشته شوند (در مورد شستشو هر دو ناحیه از پزشک خود دستورالعمل‌های لازم را تهیه نمائید در برخی موارد لازم است تا چند روز از شستشوی صورت خود پرهیز نمائید)
شنا کردن، قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، سیگار کشیدن، رفتن به سونا و جکوزی، فعالیت‌های بدنی شدید که منجر به تعریق شود، هرگونه لمس، مالش و یا خاراندن نواحی اهدا کننده و کاشته شده ممنوع می‌باشد.

برای مطالعه مفید است: ترمیم جای زخم ناشی از پیوند مو

کاندید مناسب پیوند سبیل


مویی که جهت پیوند مو به سبیل انتخاب می‌شود از ناحیه پشت سر برداشته می‌شود بنابراین فردی که جهت کاشت سبیل اقدام می‌نماید باید در ناحیه پشت سر فولیکول‌های موی سالم داشته باشد. قسمت پشت سر یکی از آخرین قسمت‌هایی می‌باشد که دچار ریزش می‌شود بنابراین حتی اگر در ناحیه جلوی سر دچار طاسی شده‌اید نباید نگران باشید زیرا می‌توانید از موهای ناحیه پشت سر جهت کاشت سبیل استفاده نمائید.
در جلسه مشاوره، جراح و متخصص پوست و مو ، موهای سر شما را بررسی می‌نماید و در صورتی که واحدهای فولیکولی کافی جهت پیوند داشته باشید می‌توانید جهت کاشت سبیل اقدام نمائید.

پیوند موفقیت آمیز


پس از ۳ الی ۴ ماه فولیکول‌های پیوند شده باید رشد طبیعی خود را آغاز نمایند و ظرف ۸ الی ۹ ماه شما می توانید شاهد سبیلی کامل و سالم باشید (مانند سبیلی که از ابتدا وجود داشته است)
مانند هر مداخله‌ی پزشکی هیچ پزشکی نمی‌تواند به صورت ۱۰۰ درصد تضمین نماید که نتیجه‌ی کاشت سبیل به طور کامل با موفقیت روبرو شود اما می‌توانید طی جلسه مشاوره در مورد احتمال موفقیت این روش اطلاعات لازم را از پزشک خود کسب نمائید.
شکست روش کاشت سبیل به ندرت ایجاد می‌شود و دلیل عمده‌ی آن برداشت فولیکول مو از ناحیه نامناسب می‌باشد بنابراین جهت موفقیت در روش کاشت سبیل و دست یابی به سبیلی سالم و پرپشت مانند سایر آقایان لازم است که در انتخاب جراح خود نهایت دقت را داشته باشید.
جراحی که علاوه بر دانش کافی، تجربه‌ی لازم در زمینه‌ی کاشت ریش، مو و سبیل را داشته باشد می‌تواند در انتخاب ناحیه اهدا کننده و پیوند مناسب به درستی عمل نماید.

نمونه کاشت سیبیل توسط دکتر کامران جزایری

source: https://www.healthline.com/health/beard-implants#procedure

صحبت پایانی

افرادی که به هر دلیلی دچار ریزش مو در ناحیه سبیل شده اند، باید به بهترین دکتر کاشت مو مراجعه کنند. بهترین دکتر فردی است که با تجربه و دانش خود به بیمار کمک کند مشکل موها برطرف شده و چهره زیبایی پیدا کند. کاشت مو فرآیندی است که باید به نوع فولیکول‌های مو، جنس و نوع مو و پوست سر سن افراد و شاخص های مهم توجه شود تا بتواند نتیجه خوبی را در پی داشته باشد. بنابراین اهمیت یافتن پزشک متبحر در نتیجه به دست آمده بسیار مهم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط